Na wtorek (22 listopada) zaplanowane jest otwarcie zmodernizowanej hurtowni Selgros Cash&Carry w Białymstoku przy ul. Produkcyjnej. Po zmianach zyskała ona większy asortyment oraz nowe stoisko ze świeżymi rybami i owocami morza - dorszem, flądrą, halibutem, łososiem, makrelą, śledziem, tuńczykiem, labraksem, turbotem, doradą, czarniakiem, kurkiem, beloną, gładzicą, karmazynem, miecznikiem, żabnicą, amurem, jesiotrem, karpiem, pstrągiem, sandaczem, szczupakiem, sumem, linem, sielawą, tołpygą, krewetkami, kalmarami, ośmiornicami, krabami, homarami, małżami i ostrygami.
Ponadto dokonano reorganizacji przestrzeni hurtowni oraz zmian w wizualizacji i ekspozycji towarów.
Hala Selgros Cash&Carry została przebudowana według projektu firmy Interstore Design. Wykonanie w całości zrealizowały polskie firmy.
W związku z otwarciem firma przygotowała dla klientów promocje cenowe, gratisowe zakupy oraz nagrody.
Hurtownia Selgros Cash&Carry w Białymstoku działa od grudnia 2008 r.
dorota.marianska@bialystokonline.pl