Pub Antidotum ma nowych właścicieli. Po odświeżeniu wystroju wnętrza, wprowadzają dotychczas nieobecny w tym miejscu klimat z czasów PRL-u. Jednocześnie nadal pozostawiają tam smaki kuchni meksykańskiej. Połączenie obu tych stylów ma sprawić, że Antidotum będzie pubem, który łączy pokolenia i zadowala każde gusta. Przy barze ma królować śledzik i tatar, zaś smaki dzieciństwa przywoła słodki deser - chleb z wodą i cukrem.
W sezonie letnim przy Antidotum zacznie działać zaciszny, odcięty od miejskiego zgiełku, ogródek. Nowością w nim będzie specjalna strefa dla najmłodszych klientów - mini plac zabaw.
Antidotum ma być miejscem na relaks po ciężkim dniu pracy przy zimnym drinku i muzyce na żywo. Pub chce przyciągać smaczną kuchnią, różnorodnymi alkoholami z całego świata, wyselekcjonowanymi mieszankami kaw i klimatycznym ogródkiem.
Otwarcie Antidotum w nowej odsłonie już w sobotę (16.02). O godz. 20.00 rozpocznie się tam gorąca Noc z Tequilą. Na ten dzień przygotowano promocje przy barze i najlepsze winylowe brzmienia zaserwowane przez białostockich DJ‘ów.
ewelina.s@bialystokonline.pl