Właściciel "Starego Młyna" od początku prowadzenia pierogarni zakładał, że pierogi mają być świeże, a nie mrożone. Zyskał dzięki temu wielu odbiorców.
- To był sukces - potwierdza pani Ewelina, partnerka Rafała.
Para otworzyła szybko kolejne dwie restauracje. Jednak inflacja i ogromne rachunki sprawiły, że z rosnącego gastronomicznego imperium znów została tylko pierogarnia.
Dziś Rafał zarabia tyle, że wystarcza mu jedynie na pokrycie kosztów prowadzenia restauracji.
Dlaczego "Stary Młyn" już nie przyciąga tłumów? Magda Gessler ze swoimi "Kuchennymi rewolucjami" szybko rozwiąże tę tajemnicę. Jednak pojawi się problem, bowiem właściciele nie będą chcieli spojrzeć prawdzie w oczy...
Emisja odcinka "Kuchennych rewolucji" realizowanego w Łomży odbędzie się w czwartek (18.05), o godz. 21:35 w TVN.
anna.kulikowska@bialystokonline.pl