Kolacja degustacyjna w Hotelu Żubrówka
dodane dnia: 2023-01-26 przez: kul57
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2023-02-10
Kolacja degustacyjna to niezwykłe wydarzenie, dzięki któremu będzie można poznać bliżej kreatywne podejście do przyrządzania dań szefa kuchni Żubrówki - Łukasza Rakowskiego.
Od początku jego działalności nie zależało mu na wzniosłych hasłach, a daniach, które zapadną w pamięć i będą miały znaczący wpływ na powrót do Regionalnej Restauracji Żubrówka.
Kolacja degustacyjna to może być również świetny pomysł na wcześniejsze walentynki.
Łukasz Rakowski przygotował specjalne menu, które będzie dostępne wyłącznie w ten jeden wieczór. Połączy w nim tradycję, lokalne produkty i wizję dań w duchu slow food.
W trakcie wydarzenia Hotel Żubrówka zadba o najwyższy poziom obsługi kelnerskiej pod czujnym okiem managera restauracji Daniela Chylińskiego.
Kiedy?
Piątek, 10 lutego
Początek o godz. 19:00.
Czas trwania - około 3-4 godz.
Koszt:
Koszt uczestnictwa w wydarzeniu - 500 zł / osoba.
Liczba miejsc ograniczona - 16.
Kontakt:
Dział marketingu i sprzedaży:
tel. 85 68 29 403
marketing@hotel-zubrowka.pl (pn.-pt. 8:00-16:00)
Miejsce imprezy
ul. Pałacowa 6
17-230 Białowieża