Uwaga: Ważność promocji się już skończyła.
Termin promocji: 2011-11-25 - 2011-12-23
WIGILIA FIRMOWA 2011
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z oferty firmowych kolacji wigilijnych, które z przyjemnością zrealizujemy w naszej restauracji.
Dysponujemy czterema salami: Białą (40 os), Drewnianą (70 os), Poranną (50 os) i Szarą (150 os).
Proponujemy Państwu kilka specjalnie przygotowanych ofert:
1)
Zestaw I - kolacja zasiadana - 45 zł/os.
Zupa, danie główne, ciasta świąteczne,
Kompot z suszu, kawa/herbata, podpiwek
2)
Zestaw II - kolacja zasiadana - 69 zł/os.
Zupa, danie główne, 5 przekąsek zimnych,
Kompot z suszu, kawa/herbata, podpiwek, deser świąteczny
3)
Zestaw III bufet - 89 zł/os.
Zupa, 5 dań gorących, 12 przekąsek zimnych
kompot z suszu, kawa/herbata, wybór ciast świątecznych, podpiwek, kieliszek wina gruzińskiego
W każdym zestawie cenowym zapewniamy opłatek
Dodatkowo proponujemy:
- Świąteczne śpiewanie kolęd – przy akompaniamencie zespołu – 500 zł
- Kolędy w wykonaniu kwartetu smyczkowego – 1300 zł
- Świąteczna Paczka – (wino lub nalewka, wyborne czekoladki i dodatki) – 75 zł/szt.
Zapytania i rezerwacje:
marketing@hotelpodlasie.pl
tel. 85-67 56 612-614
Restauracja Lipcowy Ogród przy Hotelu Podlasie**
ul.27 Lipca 24/1
PROPOZYCJE MENU:
1)
Kolacja zasiadana
Zupa grzybowa z łazankami lub barszcz z pasztecikiem
Danie główne: karp smażony, kapusta zasmażana, kopytka
Ciasta świąteczne
Kompot z suszu, podpiwek, kawa, herbata
2)
Kolacja zasiadana
Dania gorące:
Zupa grzybowa z łazankami lub barszcz z pasztecikiem
Danie główne: karp pieczony z czosnkiem, kapusta zasmażana z grzybami, kopytka lub roladki rybne w sosie chrzanowym, fasolka szparagowa, kopytka
Przekąski
1.Sałatka jarzynowa
2.Sałatka ze śledziem i buraczkami
3.Rolada z łososiem
4.Ryba po grecku
5.Karp faszerowany z rodzynkami
Deser i napoje
Wybór ciast świątecznych
Kompot z suszu, kawa/herbata, podpiwek, woda
3)
Kolacja w formie bufetu
Dania gorące:
Wybór pierogów
Kapusta z grochem
Roladki rybne z fasolką
Karp smażony
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Przekąski:
1.Karp faszerowany z rodzynkami
2. Śledź w kurkach
3. Śledź w śmietanie z jabłkiem
4.Sałatka lipcowa
5.Sałatka Jarzynowa
6.Tatar ze śledzia
7.Pstrąg wędzony
8.Kutia podlaska
9.Jaja faszerowane w skorupkach
10.Rolada z łososia
11.Galaretki rybne
12.Ryba po grecku
Deser i napoje
Wybór ciast świątecznych
Kompot z suszu, kawa/herbata, podpiwek, woda
Kieliszek wina gruzińskiego