Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-07-27
Zapraszamy na aromatyczne, pełne smaków warsztaty kuchni tajskiej,
które poprowadzi Kamil Paszkowski.
Jest on utalentowanym kucharzem młodego pokolenia, który po uszy zakochany jest w tajskich smakach. Jego dwie relikwie nieodzowne podczas gotowania, to wok i tasak.
Nie zabraknie pikantnych smaków, aromatycznych potraw, orientalnych połączeń smaków. A co najważniejsze, potrawy będą proste w wykonaniu
i bez problemu odtworzycie je w swoich domach dla bliskich.
1. Zupa kukurydziana z mięsem kraba i prażynka vermicelli, która stanowi idealne wykończenie dania.
2. Smażony ryż z wołowiną i, jajkiem, skórką z pomarańczy i mieszanką trzech sosów.
3. Makaron z sosem ostrygowym, delikatne kalmary z dużą ilością świeżych warzyw.
4. Perły z tapioki w mleku kokosowym.
Godz. 18:00
Zapisy:
TUTAJ