Już wiosną startuje trzecia edycja największego kulinarnego show w Polsce. Aby dostać się do programu i zawalczyć o 100 tys. zł i pracę w Atelier Amaro - jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin, wystarczy pojawić się na castingu w studiu kulinarnym Atuty przy ul. Piotrkowskiej 2A lok. 2A, w godzinach 14-21. Podczas castingu będzie szansa spotkania i porozmawiania z Maciejem Obukowiczem - uczestnikiem drugiej edycji największego kulinarnego show w Polsce.
Jakie warunki trzeba spełnić, aby spróbować swoich sił w "Hell's Kitchen"? Możesz być amatorem, jak i zawodowcem z wieloletnim stażem. Liczy się inwencja twórcza i ciekawa osobowość. Najważniejsza jest jednak pasja do gotowania.
Osoby, które nie mają możliwości pojawić się na castingu w Białymstoku mogą wysyłać swoje zgłoszenia drogą mailową na adres zgloszenia@hellskitchen.com.pl. Więcej informacji o castingach można znaleźć na oficjalnym profilu programu na Facebooku oraz pod numerem telefonu 881771066.
anna.d@bialystokonline.pl