Szef kuchni restauracji w Hotelu Żubrówka - Łukasz Rakowski szykuje coś specjalnego! Będzie to menu, które ujrzy światło dzienne wyłącznie w ten jeden, wyjątkowy wieczór. W nim zostaną połączone tradycja, lokalne produkty i wizja dań w duchu slow food.
- Pomysł dojrzewał w naszych głowach już kilka lat, niczym wino. Chcemy przybliżyć gościom kunszt przygotowywanych z pieczołowitą starannością dań. Dać możliwość poznania nowych smaków i nieoczekiwanych połączeń. To niesamowite doświadczenie, które każdy ma teraz na wyciągnięcie ręki - zachęca Karolina Masalska, kierownik marketingu i sprzedaży w Hotelu Żubrówka.
Jak mówi Karolina Masalska, poprzednie edycje kolacji degustacyjnej cieszyły się ogromnym powodzeniem. Goście byli zachwyceni poziomem obsługi, formą podania, a przede wszystkim smakiem serwowanych dań. Przyznawali także, że bardzo chętnie wezmą udział w kolejnych odsłonach wydarzenia.
Kolacja degustacyjna odbędzie się w Hotelu Żubrówka w Białowieży 10 lutego. Wymagana jest rezerwacja. Należy spieszyć się z podjęciem decyzji, bowiem liczba miejsc jest ograniczona do 16 osób!
U nas możecie wygrać zaproszenie na kolację: KONKURS.
Szczegóły i dane kontaktowe.
Portal BiałystokOnline.pl objął wydarzenie patronatem medialnym.
anna.kulikowska@bialystokonline.pl