Magda Gessler słynie ze swojego nietuzinkowego podejścia do gastronomii. W programie "Kuchenne rewolucje" starała się ratować podupadające restauracje. Sama jest właścicielką lub współwłaścicielką kilkunastu restauracji. Magda Gessler ponadto jest malarką, felietonistką.
Już 30 sierpnia w Hotelu Traugutta 3 odbędzie się kolacja połączona z fascynującymi opowieściami tej najbarwniejszej postaci telewizyjnej. Każdy gość otrzyma w prezencie książkę "Magda", czyli autobiografię Gessler, która jest opowieścią o niezwykłej sile, wierze we własne możliwości i ciekawości świata, która pozwala sięgać po marzenia.
Rozmowę z Magdą Gessler przeprowadzi Aleksandra Toczydłowska - reporterka i prezenterka radiowa. Będzie to rozmowa o życiu, emocjach, podróżach, o wszystkim w pełnej palecie barw.
Menu na kolację przygotuje Szef Kuchni Restauracji Regiment Tomasz Siwkowski, a deserem oczaruje jak zawsze Cukierniczka Restauracji Małgorzata Borysiewicz.
Wszystko przy dźwiękach muzyki akustycznej w wykonaniu Kwartetu Kulinarnego.
Szczegóły i zapisy.
anna.kulikowska@bialystokonline.pl