Magda Gessler to znana w Polsce restauratorka. Jej program "Kuchenne rewolucje" cieszył się ogromnym powodzeniem. Gessler jest właścicielką i współwłaścicielką wielu restauracji. Jest niekwestionowaną osobowością telewizyjną.
Na event z jej udziałem przybyło wiele osób. Spotkanie miało formę kolacji, którą przygotował szef kuchni Restauracji Regiment - Tomasz Siwkowski, a deserem oczarowała uczestników cukierniczka Restauracji - Małgorzata Borysiewicz.
Rozmowę z Magdą Gessler poprowadziła Aleksandra Toczydłowska, która jest reporterką i prezenterką radiową. Można było wysłuchać opowieści o życiu, podróżach i inspiracjach gwiazdy wieczoru.
Każdy z gości otrzymał książkę "Magda", czyli autobiografię Gessler. Uczestnicy chętnie brali autografy autorki i pozowali z nią do zdjęć.
Całości towarzyszyła muzyka na żywo, wykonywana przez Kwartet Kulinarny.
anna.kulikowska@bialystokonline.pl