Zgłoś do moderacji

Pracownik produkcji na dział wędzenia, peklowania mięsa.



Przetwarzanie mięsa z przyprawami, marynatą lub innymi składnikami do puszkowania.
Krojenie mięsa do dalszej obróbki, mielenie mięsa na mięso mielone.
Praca w dziale wędzenia lub peklowania.

Harmonogram pracy
- Praca od Niedz do Pt na trzy zmiany po 8 godzin (6-14, 14-22, 22-6).
- We wtorki tylko dwie zmiany (6-14, 14-22).
- W piątek tylko jedna zmiana.

Wymagania
- Doświadczenie zawodowe.
- Język polski na poziomie komunikatywnym, wymagana umiejętność czytania i pisania.

Umowa zlecenie

+48 576 163 185
CV: rekrutacja@proexwork.pl
PROEXWORK SP. Z O.O. Agencja Pracy Tymczasowej o numerze KRAZ 21440

Twoje uwagi:



Zanim wyślesz formularz sprawdź czy wszystko wypełniłeś.


Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2025 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39
1187 osób online