Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2016-04-23
Zapraszamy na kolejne warsztaty z Martą Dymek autorką książki "Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan" oraz prowadzącą program kulinarny "Zielona rewolucja Marty Dymek"!
Będzie wiosenni, inspirująco i pysznie!
Tym razem na warsztat weźmiemy obłędne wegańskie burgery - nie tylko dla wegan.
Wspólnie upieczemy puszyste bułeczki dyniowe.
Przyrządzimy pyszne kotleciki z słodkich buraków, soczewicy, pożywnej ciecierzycy i zaskakujące z batatów.
Nie może również zabraknąć wybornych sosów.
Zrobimy gęsty sos BBQ w dwóch pysznych wersjach, orzechowy sos satay i niezastąpiony sos tahini.
A na deser czekoladowy pudding z awokado.
Uwieńczeniem popołudnia będzie wielka, roślinna uczta.
Do zobaczenia przy wspólnym stole!
Godz. 16.00
Cena: 200 zł
Zapisy:
tutaj
Jeżeli chcesz z Nami porozmawiać, zadzwoń:
608 838 882