Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2013-10-05 - 2013-10-06
Zapraszamy na warsztaty food design
PROJEKT: JEDZENIE
Prowadzenie:
Gosia Rygalik
5 października 2013 (sobota) o godz. 11.00
odbędą się
Warsztaty Rodzinne dla rodzin z dziećmi w wieku 6-10 lat
6 października 2013 (niedziela) o godz. 11.00
odbędą się warsztaty
dla osób dorosłych
Zgłoszenia przyjmujemy pod adresem:
a.wandzel@galeria-arsenal.pl do 2 października 2013 do godz. 14.00. Prosimy o wskazanie, na które warsztaty Państwo się zgłaszają – rodzinne czy dla dorosłych.
Warunkiem wpisania na listę uczestników jest otrzymanie z Galerii Arsenał maila zwrotnego z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia.
Ze względu na ograniczoną ilość miejsc decyduje kolejność zgłoszeń.
Udział w warsztatach jest bezpłatny.
Gosia Rygalik urodziła się w Warszawie w 1982 r. W 2010 r. ukończyła Wydział Wzornictwa na Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie. Studiowała także w Danmarks Designskole. Współpracowała również ze studiem projektowym w Kopenhadze. Podczas studiów na ASP była członkiem platformy PG13, grupy studentów, realizującej projekty o charakterze eksperymentalnym, organizującej i biorącej udział w wystawach, konkursach i warsztatach projektowych, jak również projektach we współpracy z przemysłem. Podczas studiów magisterskich Gosia skoncentrowała się na food designie. Związek między jedzeniem a projektowaniem stanowi główny temat jej teoretycznych poszukiwań oraz zawodowej praktyki. W 2009 roku dołączyła do zespołu Studia Rygalik, a w 2012 została w Studiu partnerem. Wśród prac zrealizowanych przez Studio Rygalik znajdują się projekty dla takich firm jak Heineken, Moroso, Dupont / Corian, Moroso, Comforty, Artek, Iker, Noti, ABR, Heal's, Ideal Standard, Pfleiderer i Bozar oraz meble dedykowane polskiej prezydencji w UE. W ciągu ostatnich lat prace Studia zobaczyć można było w Mediolanie, Wiedniu, Monachium, Nowym Jorku, Tokio, Poznaniu, Warszawie, Walencji. Jak również na łamach międzynarodowej prasy: Icon, Interni, Wallpaper, Experimenta, Blueprint, New York Times i Financial Times.